Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Nagysebességû, alacsony hõmérsékletû infrás kézszárító gép fém burkolattal, forgó kifúvóval (1200 W), max 450km/h légsebesség, szürke

Ár:
169.164 Ft (133.200 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BKH0100622
Elérhetőség: Raktáron
Az alacsony hőmérsékletű, automata, elektromos kézszárító formavilága esztétikus megjelenést biztosít, fém burkolatából adódóan ellenáll a szándékos rongálásnak.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az automata infrás, turbo kézszárító

A kézszárító közepes fogyasztású (1200W), alacsony hőmérsékletű, meleglevegős, turbó légsebességel (450 km/h) működő készülék. A hatékony és gyors kézszárítást a meleg levegő, a nagy légsebesség és a forgó kifúvónyílás biztosítja. Az elektromos, infrás kézszárító a kéz közelítésekor indul, majd a használatot követően automatikusan leáll.

A BKH0100622 cikkszámú vandálbiztos,  automata, infrás kézszárító

átlagos forgalmú helyekre alkalmas, ahol az elektromos kézszárító időszakosan van nagy igénybevételnek, kitéve, pl.: átlagos forgalmú köztéri WC-k, közintézmények, iskolák, sportlétesítmények stb. Az infrás kézszárító felszerelése oly módon történjen, hogy az infra érzékelési tartományába felszerelés tárgy ne kerüljön.

Tápfeszültség 230 V; 50 Hz
Névleges teljesítmény/kifújt levegő sebessége 450km/h
Névleges teljesítménye 1200 W
Érintésvédelmi osztály I.
Védettségi fokozat (IP) IP44
Zajszint 76 dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek