Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós nagysebességû, alacsony hõmérsékletû infra kézszárító gép, szürke ABS burkolattal (420-1100W), 234 – 410 Km/h légsebesség, 3 rétegû HEPA szûrõvel, üríthetõ vízgyüjtõvel

Ár:
345.313 Ft (271.900 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BKH0100544
Elérhetőség: Raktáron
Airblade kézszárító - Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós nagysebességű, alacsony hőmérsékletű infra kézszárító gép, szürke ABS burkolattal (420-1100W) max 415km/h légsebesség, 3 rétegű HEPA szűrővel, üríthető vízgyüjtővel
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Mediclinics Dualflow Plus

kézbedugós, nagysebességű ( airblade ) kézszárító termékünk az újgenerációs kézszárítók egyik népszerű darabja. Címszavakban így jellemezhetjük: korszerű design, jelentős energia-megtakarítás, ultra-gyorsan kézszárítás, kényelmes és fertőzésmentes használat, energiatakarékos beállítás esetén különösen alacsony fogyasztás és zajszint.

A Dulaflow Plus kialakításának köszönhetően rendelkezik egy üríthető vízgyűjtő tartállyal, amely megakadályozza a víz padlóra csöpögését. Ez a konstrukciós megoldás lehetővé teszi, hogy a kézszárító alatt a padozat nem lesz nedves és csúszós. A víztartály telítettségét a kézszárító felső jobb oldalán beépített kék LED jelzi. A kézszárító alján lévő vízgyűjtó fiók egy kézmozdulattal kiemelhető és üríthető.
A légfúvó motor teljesítménye a kézszárító oldalán, egy levehető fedél alatt található potenciométerrel 420 és 1100W között szabályozható, amiből adódóan egyrészt akár 73%-os energia-megtakarítást, másrészt zajcsökkentést érhetünk el. Ez különösen zajérzékeny helyeken lehet fontos szempont.

A Dualflow Plusz egyedi tulajdonsága, hogy a könnyű karbantartás és a biztonságos működés érdekében LED kijelzőkkel van ellátva, amelyek jelzik a készenléti és a működési állapotot, a szervízigényt és a víztartály megtelt állapotát.

BioCote antimikrobiális

felületvédelem: az ezüst ion technológia használata mindazon felületeken és részeken, amelyek fogékonyak  a baktériumok összegyűjtésére, mint a vízgyűjtő tartály vagy a kézszárítási terület. A BioCote egy ezüst alapú bevonat, amely megakadályozza a mikroorganizmusok nagy részének elszaporodását. Itt kell kiemelni, hogy a BioCote 99.97%-ban hatékony a MRSA ellen, ami egy olyan baktérium, amely néhány az emberre veszélyes, nehezen kezelhető fertőzésért felelős.

HEPA 13 Filter: Dualflow Plus

standard verziója is tartalmazza a 3-rétegű Mediclinics H13 HEPA filtert (High Efficiency Particle Arrestance/Nagy hatékonyságú részecske megkötő). Amely azt jelenti, hogy a káros részecskék 99.95% -át  (0.3 micron méretű) ( kb. 300-szor kisebb mint az emberi haj átmérője) megszűri. Eszerint biztosak lehetünk benne, hogy a Dualflow Plus által használt levegő, amit a használó kezére fúj, tiszta és higiénikus, mivel a filter megköti a levegőben lévő kockázatos részecskéket.
Dualflow Plus megfelel az  európai és nemzetközi normáknak a biztonsági és rádio interferenciális feltételek tekintetében, a minősítést a VDE végezte.

Ezt a típusú kézszárítót közepes- és nagy forgalmú helyekre ajánljuk, állandó mindennapi használatra alkalmas (max. 20 használat/h javasolt).
Igazán nagyforgalmú helyeken történő alkalmazás esetén a forgalomnak megfelelő számú készülék telepítése javasolt!

Szárítási idő 8-15 sec.
Fogyasztás 420-1100W (állítható)
Zajszint 62-72 dBA a teljesítménytől függően
Max. légsebesség 410 km/h
Tápfeszültség 230 VAC
Védettség IPX4
Automatikus leállás 30 sec.
Víztartály 0,5 lt.
Levegő hőmérséklet 40 °C
Súly 8,3 kg.
Méret 656 * 320 * 226 mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek