Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Kézszárító, hajszárító hírek

Kézszárító gépeinkről, infrás és vandálbiztos kézzsárítóinkról szóló hírek.

Beszállító partnerünk, a kiváló minőségű és teljesítményű infrás kézszárító berendezéseket gyártó JVD, egyedülálló akciót indított környezetünk megóvása és Földünk ökológiai védelme érdekében.
 

JVD faültetési akció

A JVD airblade, nagysebességű kézszárítók

Kialakításukat, formavilágukat tekintve ergonomikusak, működtetésük gazdaságos. Energiafelhasználásuk az extra rövid szárítási időnek köszönhetően alacsony. A kézszárítók nem tartalmaznak fűtő egységet, de a nagy légsebességből adódóan a kifújt levegő felmelegszik. Az EXP'AIR, STELL'AIR kézszárítók esetében az egyedi, szabadalmaztatott műszaki megoldásból adódóan a kézszárítás során a nagy sebességgel kiáramló levegő körkörösen éri a kezet, így a kézszárítás hatékonysága kiemelkedő.

JVD kézszárítók

A közösségi mosdók, nyilvános WC-k bakteriális szennyezettségéről szóló, Westminster University által készített tanulmány, amelyet a 2008-as Európai Papír Szimpóziumon mutattak be, arról tájékoztat, hogy a közösségi mosdókban való kézszárító használat milyen veszélyes a baktériumok továbbadása területén.

Ezzel szemben vannak tanulmányok, amelyek pont az ellenkezőjét állítják és azt mondják, hogy a kézszárító használata teljesen biztonságos a bakteriális szennyezettség szempontjából.

Amennyiben az emberel nem gondosan, azaz nem jól mosnak kezet, vajon jobb-e az egyik szárítási módszer a másiknál, abból abból a szempontból vizsgálva, hogy a kezünkről biztosan eltűnjenek a baktériumok?  Kimondható, hogy ebben az esetben a baktérium eltávolítás szempontjából nincs statisztikai különbség a textil törölköző, a papír törölköző, a kézszárítás és aközött, hogy, ha csak hagyjuk megszáradni a kezünket. Szóval először mossunk jól kezet!

Baktériumok a közösségi WC-ben  Hepa szűrő rendszer kézszárítónkban

Az airblade technológiával működő, kézbedugós Dualflow infra kézszárító esetében az innovatív motortervezésből adódóan egy kitűnő percenkénti fordulatszám/ fogyasztás arány jön létre, így elérhető a mintegy 73%-os energia megtakarítás a hasonló típusú kézbedugós automata turbó kézszárító gépekhez képest és ebből adódóan környezetkímélőbb is. 

A Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós kézszárító gép előnyei  A Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós kézszárító gép előnyei

EXP’AIR - A szuper-erős airblade kézszárító

Új, szerkezeti kialakításának, és felszerelési lehetőségeinek köszönhetően mozgáskorlátozottak által is használható* nagysebességű, airblade kézszárító. A BKH0100821 cikkszámú termék fehérre színterezett alumínium burkolattal, a BKH0100822 cikkszámú termék pedig szürkére színterezett alumínium burkolattal kerül forgalomba...

Az infrás kézszárítók, vagy automata kézszárítók piacán egyre nagyobb teret hódítanak az úgynevezett airblade technológiával működö nagysebességű kézszárító gépek. Íme egy összehasonlító cikk a hazai piacon versengő két legnagyobb vetélytársról: Dualflow Plus vs Dyson airblade

Mediclinics dualflow kézszárító

Az infrás kézszárító, vagy automata kézszárító piacon is egyre nagyobb teret hódítanak az úgynevezett airblade kézszárító berendezések.  A hazai szóhasználatban csak kézbedugós kézszárító néven emlegetett gépek között is van jó és mégjobb választási lehetőségünk, így kinek kinek érdemes mérlegelnie, mielőtt vásárlásra adja a fejét! Íme egy összehasonlító cikk a hazai piacon versengő két legnagyobb vetélytársról, a Mediclinics Dualflow Plus és a Dyson airblade kézszráítókról.

Miért érdemes?

Tények és érvek, avagy miért érdemes kézszárító berendezéseket használni az eldobható kéztörlőpapír helyett?

Kézszárító javítás, kézszárító szerviz

Cégünk immár több mint két évtizede forgalmaz kézszárítókat. Úgy hisszük, hogy egy terméket nem csak eladni kell, de szükség esetén a karbantartás, szervizelés, javítás is egy forgalmazó feladatkörébe tartozik.