Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Kézbedugós, nagysebességû, alacsony hõmérsékletû infrás kézszárító gép, ABS burkolattal, (1200 W, 600 km/h), fehér, szûrõvel, üríthetõ vízgyûjtõvel

Ár:
231.521 Ft (182.300 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BKH0100921
Elérhetőség: Raktáron
Airblade kézszárító - Kézbedugós, nagysebességű, alacsony hőmérsékletű, elektromos kézszárító gép, ABS burkolattal, (1200 W, 600 km/h), fehér, szűrővel, üríthető vízgyűjtővel
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Airblade kézszárító - Kézbedugós, elektromos kézszárító

Belső felépítéséből adódóan jelentős energia-megtakarítás mellett ultra-gyorsan kézszárítás és kényelmes, fertőzésmentes használat, illetve energiatakarékos beállítás esetén különösen alacsony fogyasztás és zajszint jellemzi.
A kézszárító rendelkezik egy üríthető vízgyűjtő tartállyal, amely megakadályozza a víz padlóra csöpögését. Ez a konstrukciós megoldás lehetővé teszi, hogy a kézszárító alatt a padozat nem lesz nedves és csúszós. A vízgyűjtó fiók egy kézmozdulattal kiemelhető és üríthető.

A BKH0100921 cikkszámú turbó kézszárítót, HEPA szűrővel 

közepes- és nagy forgalmú helyekre ajánljuk, állandó mindennapi használatra alkalmas (max. 20 használat/h javasolt).Igazán nagyforgalmú helyeken történő alkalmazás esetén a forgalomnak megfelelő számú készülék telepítése javasolt!

Szárítási idő 10-15 sec
Fűtőellenállás nélkül
Lehetőség a víz közvetlen elvezetésére a tartályból
Teljesítményfelvétel 1200 W – 230 V – 50 Hz
Légsebesség 600 km/h
Könnyen tisztítható víztartály
Antibakteriális felületkezelés
Antibakteriális levegőszűrő
Elektromos szigetelési osztály II – IP44

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek