Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

A Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós kézszárító gép előnyei

Az airblade technológiával működő, kézbedugós Dualflow infra kézszárító esetében az innovatív motortervezésből adódóan egy kitűnő percenkénti fordulatszám/ fogyasztás arány jön létre, így elérhető a mintegy 73%-os energia megtakarítás a hasonló típusú kézbedugós automata turbó kézszárító gépekhez képest és ebből adódóan környezetkímélőbb is. 

A Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós kézszárító gép előnyei  A Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós kézszárító gép előnyei

Airblade kézszárítóink zajszintje állítható

A Mediclinics Dualflow infra kézbedugós kézszárítójának zajszintje csökkenthető a motor teljesítményének állításával, amely 420 W és 1100 W között szabályozható. Ez nagyon fontos lehet olyan alkalmazási helyek esetében - például irodaházak, mozik, színházak -, ahol a kézszárító zajszintjének csökkentése fontos szempont. 
A Dualflow kézbedugós vagy airblade kézszárító szárítási ideje kb. 8-15 másodperc a beállított motor teljesítmény függvényében, de az általa kibocsátott zajszint a kategóriájában a legalacsonyabb. 
 

Kézszárító gépeinkben vízgyűjtő tartály van  

A Mediclinics Dualflow Plus kifejlesztésének fontos eredménye a kézszárítás során lefújt víz összegyűjtése a kézszárító alsó részén kialakított gyűjtő fiókban. Ezzel a fejlesztéssel elkerülhetővé vált, hogy a kézszárító gép alatt és környékén a padozat nedves és csúszós legyen. 

Könnyen karbantartható kézszárító gépek

A működést és a karbantartást támogató LED kijelzők - amely mutatja a készenléti és működési állapotot - piros LED fénye jelzi az esetleges motor problémát, a szerviz szükségességét. A kék LED fénye jelzi a vízgyűjtő tartály megtelt állapotát. A Dualflow Plus kézszárító ezen szolgáltatása kiemelkedően elősegíti a biztonságos, hosszútávú működést, támogatja az időben elvégzett szervizelést. 
 
A Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós kézszárító gép előnyei  A Mediclinics Dualflow Plus kézbedugós kézszárító gép előnyei  Mediclinics Dual Flow Plus kézbedugós kézszárító
 


További érveink kézszárító gépeink mellett

BioCote antimikrobiális felületvédelem 

Az ezüst ion technológia használata mindazon felületeken és részeken, amelyek fogékonyak a baktériumok összegyűjtésére, mint a vízgyűjtő tartály vagy a kézszárítási terület. A BioCote egy ezüst ion alapú bevonat, amely megakadályozza a mikroorganizmusok nagy részének elszaporodását. Itt kell kiemelni, hogy a BioCote 99,97%-ban hatékony a MRSA ellen, ami egy olyan baktérium, amely néhány az emberre veszélyes, nehezen kezelhető fertőzésért felelős. 

HEPA 13 Filter 

Dualflow Plus standard verziója is tartalmazza a 3-rétegű mediclinics H13 HEPA filtert (High Efficiency Particle Arrestance/nagy hatékonyságú részecske megkötő). Ez azt jelenti, hogy a káros részecskék 99,95%-át (0.3 micron méretű, kb. 300-szor kisebb, mint az emberi haj átmérője) megszűri. Eszerint biztosak lehetünk benne, hogy a Dualflow által használt levegő, amit a használó kezére fúj, tiszta és higiénikus, és a filter megköti a levegőben lévő kockázatos részecskéket. 

A Dualflow megfelel az európai és nemzetközi normáknak a biztonsági és rádió interferenciális feltételek tekintetében, és a független német intézet, a VDE minősítette.