Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

EXP’AIR - A szuper-erős airblade kézszárító

EXP’AIR - A szuper-erős airblade kézszárító

Új, szerkezeti kialakításának, és felszerelési lehetőségeinek köszönhetően mozgáskorlátozottak által is használható* nagysebességű, airblade kézszárító. A BKH0100821 cikkszámú termék fehérre színterezett alumínium burkolattal, a BKH0100822 cikkszámú termék pedig szürkére színterezett alumínium burkolattal kerül forgalomba...

Airblade kézszárító gép, különleges kivitelben

Az új airblade kézszárítók, a nagy sebességű (600 km/h) kiáramló levegőnek köszönhetően, mindössze 8-10 másodperc alatt teljesen megszárítják a kezet. Az antibakteriális felületkezelés, az antibakteriális levegőszűrő, illetve az érintés nélkül történő (infrás kézszárító) indítás biztosítják az abszolút higiénikus használatot. A higiénikus használat érzetét fokozza a szárítási zónába beépített világítás is.

Az új kézszárító gépek - megfelelő magasságban történő elhelyezés esetén - mozgáskorlátozottak számára is megfelelő, hiszen nem felülről, hanem oldalról kell a szárítandó kezeket belehelyezni.

EXP’AIR - A szuper-erős airblade kézszárító

Kézszárító berendezéseink ezen típusa is rendelkezik vízgyűjtővel

A kézszárítók belsejében található vízgyűjtő tartály könnyen üríthető/tisztítható, és igény esetén lehetőség van az összegyűlt víz közvetlen elvezetésére is. Így olyan felhasználási helyekre is ajánljuk, ahol a jelentős használati szám miatt a korábban ismert kézszárító modellek nem jelentenek megfelelő megoldást a lecsöpögő, vagy tartályban összegyűlt vízmennyiség miatt.

A BKH0100821 és BKH0100822 kézszárító gépekre cégünk 3 év garanciát vállal.