Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Kézszárító javítás, kézszárító szerviz

Kézszárító javítás, kézszárító szerviz

Cégünk immár több mint két évtizede forgalmaz kézszárítókat. Úgy hisszük, hogy egy terméket nem csak eladni kell, de szükség esetén a karbantartás, szervizelés, javítás is egy forgalmazó feladatkörébe tartozik. 

Elektromos kézszárítók egyik vezető hazai forgalmazójaként...

...az eltelt több mint két évtized alatt a kézszárítók karbantartásában, garanciális és garancián túli javításában és felújításában nagy gyakorlatra tettünk szert. Saját szerviz csapatunkkal elsősorban a korábban és jelenleg is forgalmazott vandálbiztos és infrás kézszárítóink, illetve a kézbedugós, airblade kézszárítóink garanciális és garancián túli javítását, karbantartását végezzük, de lehetőség szerint vállaljuk más cégek által forgalmazott kézszárítók javítását is. Kézszárítóink javításához szükséges alkatrészekből beszállítóinknak köszönhetően megfelelő raktárkészlettel rendelkezünk és bízunk abban, hogy partnereink megelégedésére tudjuk szolgáltatásunkat végezni. Javítási szolgáltatásunkat a megfelelő felszereltségű és szakembergárdával rendelkező szerviz-műhelyünkben végezzük, de igény esetén helyszíni javítást és karbantartást is vállalunk az ésszerű távolságok figyelembe vétele mellett.

Mivel a kézszárítókhoz működésükben, több esetben konstrukciójában is hasonlóak a hajszárítók, így uszodai szállodai hajszárítók karbantartását, javítását és felújítását is vállaljuk.