Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

JVD kézszárítók

A JVD airblade, nagysebességű kézszárítók

Kialakításukat, formavilágukat tekintve ergonomikusak, működtetésük gazdaságos. Energiafelhasználásuk az extra rövid szárítási időnek köszönhetően alacsony. A kézszárítók nem tartalmaznak fűtő egységet, de a nagy légsebességből adódóan a kifújt levegő felmelegszik. Az EXP'AIR, STELL'AIR kézszárítók esetében az egyedi, szabadalmaztatott műszaki megoldásból adódóan a kézszárítás során a nagy sebességgel kiáramló levegő körkörösen éri a kezet, így a kézszárítás hatékonysága kiemelkedő.

JVD kézszárítók

BKH01008 típusú JVD Exp'air elektromos kézszárítók

Automatikus  elektromos kézbedugós, antibakteriális burkolattal rendelkező nagysebességű kézszárító, beépítési magasság függvényében kialakításából adódóan kerekes székben ülők számára kifejezetten alkalmas ergonomikus konstrukció. Könnyű takaríthatóság,, higiénikus kialakítás, a kézről lefújt víz tartályban gyűlik, használati gyakoriságtól függően a tartályt üríteni, a légszűrőt tisztítani kell!

Kézszárító, JVD EXP'AIR 

 

BKH01009 típusú JVD Stell'air elektromos kézszárítók

Automatikus elektromos kézbedugós, antibakteriális felülettel rendelkező nagysebességű kézszárító, ergonomikus konstrukció. Könnyű takaríthatóság, higiénikus kialakítás, a kézről lefújt víz tartályban gyűlik, használati gyakoriságtól függően a tartályt üríteni, a légszűrőt tisztítani kell!  A kézszárítás során a 600 km/h sebességgel, körkörösen kiáramló levegő hatékony és gyors kézszárítást eredményez.

JVD nagysebességű kézszárító

BKH01006 típusú JVD Copt'air elektromos kézszárítók

A JVD Copt'air nagysebességű kézszárítója, köszönhetően a szabadalmaztatott forgó levegő fúvókának köszönhetően, a 450 km/h sebességgel kiáramló forgó levegőáram hatékony és gyors kézszárítást tesz lehetővé. Az öntött alumínium burkolatnak köszönhetően az automata kézszárító vandálbiztos, vandalizmusnak, a szándékos rongálásnak ellenálló konstrukció. 

JVD_coptair_kézszaító JVD kézszárító