Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Infrás elektromos kézszárító, alacsony léghőmérséklet, turbó légsebesség, fehér alumínium burkolattal 900 W

Ár:
136.779 Ft (107.700 Ft + ÁFA)
Gyártó cikkszám: BKH0100761
Elérhetőség: Raktáron
Az elektromos kézszárító legömbölyített formavilága esztétikus megjelenést biztosít és  egyben megakadályozza, hogy a felhasználó rápakoljon használat közben.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az automata infrás, turbo kézszárító

A kézszárító kisfogyasztású (900 W), alacsony hőmérsékletű, meleglevegős, turbó légsebességel (230 km/h) működő készülék. A hatékony és gyors kézszárítást a meleg levegő és a nagy légsebesség biztosítja. Az elektromos, infrás kézszárító a kéz közelítésekor indul, majd a használatot követően automatikusan leáll.

A BKH0100761 cikkszámú elektromos kézszárító

átlagos forgalmú helyekre alkalmas, ahol az elektromos kézszárító időszakosan van nagy igénybevételnek, kitéve, pl.: átlagos forgalmú köztéri WC-k, közintézmények, iskolák, sportlétesítmények stb. Az infrás kézszárító felszerelése oly módon történjen, hogy az infra érzékelési tartományába felszerelés tárgy ne kerüljön.

Tápfeszültség 230 V; 50 Hz
Névleges teljesítmény/kifújt levegő sebessége 230km/h
Fűtőbetét teljesítménye 900 W
Érintésvédelmi osztály I.
Védettségi fokozat (IP) IPX1
Zajszint 72 dB

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek