Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Javítjuk is, ha kell!

Cégünk több mint 25 éve van jelen a hazai piacon. Hisszük, hogy szükség esetén a karbantartás, szervizelés is a forgalmazó feladatkörébe tartozik...

Cégünk, mint a hazai kézszárító "piac" egyik meghatározó tagja, a termékek beszerzésén és forgalmazásán túl, a kézszárítók karbantartásában, garanciális és garancián túli javításában és felújításában nagy gyakorlatra tett szert. Szervizes csapatunk elsősorban a saját forgalmazású airblade kézszárítókat, infrás kézszárítókat és nyomógombos kézszárítókat javítja garanciaidőben és szükség esetén azon túl is. Saját termékeinkhez megfelelő mennyiségű és minőségű alkatrészellátással rendelkezünk. Természetesen ha módunkban áll, vállaljuk más kereskedők által forgalmazott márkák szervizelését is. Ennek feltételei minden esetben a szóban forgó kézszárító típustól függenek. 

Javítási szolgáltatásunkat a megfelelő felszereltségű szerviz-műhelyünkben, jól képzett szakembergárdával végezzük, de igény esetén helyszíni javítást és karbantartást is vállalunk. (Előzetes egyeztetés alapján.)