Webáruházunk a legjobb vásárlási élmény érdekében cookie-kat használ. Mivel Ön igénybe veszi szolgáltatásainkat, feltételezzük, hogy elfogadja a cookie-k használatát. Valóban elfogadja? (Döntését bármikor módosíthatja.)
Termékek Menü

Egy JVD kézszárító = egy újabb elültetett facsemete

Beszállító partnerünk, a kiváló minőségű és teljesítményű infrás kézszárító berendezéseket gyártó JVD, egyedülálló akciót indított környezetünk megóvása és Földünk ökológiai védelme érdekében.
 

JVD faültetési akció

A 2018. januárjában indított, és jelenleg is futó „Faültetési program” lényege, hogy a JVD munkatársai, minden egyes eladott készszárítójuk után, egy-egy facsemetét telepítenek Indonéziában. A program sikerét, és a JVD kézszárítók minőségét jelzi, hogy alig egy év alatt, több mint 16 000 facsemetét ültettek el, amihez mi magunk is hozzájárulhattunk „néhány” termék értékesítésével.

JVD faültetési akció 2018-2019

 

És, hogy miért pont Indonézia a választott helyszín? Az éghajlati változásokhoz való alkalmazkodás kérdése az egyik legfontosabb és legsürgetőbb probléma Indonéziában. Az ország jelentős részén, és különösen a tengerparti területeken, az éghajlatváltozás hatása már egyértelműen megmutatkozik. A növekvő tengerszint, a part menti erózió és az árvizek növelik a helyi közösségek sérülékenységét, és komolyan veszélyeztetik a környezetet és az itt lakók megélhetést.

 

Fásítási program Indonéziában

 

Bízunk benne, hogy a példaértékű elgondolás további követőkre talál, illetve még több és több JVD kézszárítóval találkozhatunk a közösségi vizesblokkokban, hiszen a környezetvédelem területén tett erőfeszítéseiről is ismert francia nagyvállalat – alacsony energiafogyasztású – kézszárítói, valódi alternatívát jelentenek a kéztörlő papírokkal szemben.